PolitiK???

Ikväll har jag inget viktigare för mig (förutom att jag tittar på TV) än att jag sitter och funderar över hur det kommer sig att Coldplays låt Politik stavas med K och inte C (Politic). Kanske är jag trög, men är inte "politik" "politic" på engelska?? Ja, ni ser..! Visst är det en otroligt viktig fråga jag funderar över?!:P

För övrigt måste Politik vara en av de bästa låtar som gjorts och Coldplay vara ett av de bästa banden!!=) Jag har nog inte ens hört alla deras låtar än, men nästan alla jag har hört har varit hur bra som helst ! (De jag har hört är visserligen de mest kända förmodligen..) Fix You, The Scientist, Viva La Vida, Clocks, Speed of Sound.. Ja, ni hör..! Så bra, så bra!!


Facebookberoende

I brist på annat att skriva om för tillfället kan jag konstatera detta: Jag har blivit beroende av facebook! Det är bara att erkänna att jag är väldigt road av att läsa andras statusar, kommentera dem och ändra min egen (minibloggande kan man visst kalla det!). Lättroad? Möjligtvis.

Jag kan inte annat än att gratulera facebook för införandet av denna genialiska idé! Jag är märkbart road; det kan jag inte annat än erkänna! Däremot undrar jag om facebook också vill stå för konsekvenserna som blir av detta beroende. Jag förväntar mig att ni skriver klart min etikuppsats, läser ut etikboken och skriver en recension på den. Sedan har jag 180 sidor i en bok att läsa, en hemtenta att skriva, en predikan att förbereda och genomföra, och svara på frågor om 3 Moseboken, men det fixar ni väl?!

Nä, nu ska jag återvända till facebook!;)

Återinfört bloggande??

Tänkte att jag kanske skulle börja blogga igen... Har funderat på det ett tag, att det kanske är dags. Iofs var det inte så många som läste bloggen innan, men någon kanske vill läsa. Numera har min blogg adressen: bloggandehanna.blogg.se, men det märker ni ju eftersom ni är inne på den sidan nu om ni kan läsa detta!!:P

Vi får väl se hur ofta det uppdateras! Jag vet ju med mig att det inte alltid blir så mycket av den varan, men vi får väl se. Tills dess: Ha det bra!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0